Äppelmannen [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / Anne Mette Hancock ; översättning: Helena Stedman.

Språk

Sökresultat

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
216937
Äppelmannen [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / Anne Mette Hancock ; översättning: Helena Stedman.
Äppelmannen [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / Anne Mette Hancock ; översättning: Helena Stedman.
Av: Hancock, Anne Mette
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Genre: Deckare. Romaner.
Förlag: Louise Bäckelin FörlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Originaltitel: Mercedes-snittet
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Loading...
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
En pojke har försvunnit spårlöst från sin skola och journalisten Heloise Kaldan beger sig till platsen för att ta reda på vad som har hänt. På skolgården möter hon sin vän Erik Schäfer som har hand om fallet. Ingen vet vad som hänt pojken men plötsligt dyker hans telefon upp. Det visar sig att han är besatt av pareidoli, det psykologiska fenomen som gör att man ser bilder av ansikten i slumpmässiga föremål. I pojkens telefon hittar de ett fotografi som fångar deras uppmärksamhet, en ladugårdsdörr som liknar ett ansikte. Kan det vara där pojken befinner sig? Heloise beordras att släppa artikeln hon skriver på, en kontroversiell utredning av soldater med posttraumatiskt stressyndrom, för att istället rapportera om den försvunna pojken. När fallet börjar peka i riktning mot de traumatiserade soldaterna behöver Erik Heloises hjälp att lösa gåtan. Har pojkens mamma alkoholproblem eller tar hon hjälp av spriten för att lindra ångesten efter sonens försvinnande? Och vem är Äppelmannen som barnen i skolan pratar om? ANNE METTE HANCOCK är född i Gråsten i Danmark och har bott i både USA och Frankrike. Hon är utbildad journalist och bor idag i Köpenhamn med sin man och två barn. Hennes första bok, Likblomman , vann Danska Deckarakademins debutantpris och 2018 utsågs hon till Årets danska författare. Äppelmannen är den fristående uppföljaren om journalisten Heloise Kaldan och polismannen Erik Schäfer. "En spännande berättelse med en dramatisk och oväntad upplösning." Kent Lidman, BTJ/Innehållsbeskrivning från Elib.
En pojke har försvunnit från sin skola och journalisten Heloise beger sig till platsen för att ta reda på vad som har hänt. På skolgården möter hon Erik som har hand om fallet. Heloise beordras att släppa artikeln hon skriver på, en utredning av soldater med posttraumatiskt stressyndrom, för att rapportera om den försvunna pojken. När fallet börjar peka i riktning mot de traumatiserade soldaterna behöver Erik Heloises hjälp att lösa gåtan./Btj.

Andra titlar av samma författare

206228
Av: Hancock, Anne Mette

Liknande titlar

206228
Av: Hancock, Anne Mette
212103
Av: Montag, Kassandra
144552
Av: Bley, Mikaela
211636
Av: Coben, Harlan
219279
Av: Martin, Tina N
207042
Av: Kamal, Sheena
159326
Av: Ajvide Lindqvist, John
205881
Av: Lu, Marie
205908
Av: Lu, Marie
176565
Av: Rickard, Stephen
204957
Av: Brännström, Johan
186847
Av: Kubicek Boye, Helena
204606
Av: Hunter, Cara
174986
Av: Lundholm, Lars Bill
156841
Av: Lövestam, Sara
185845
Av: Eriksson, Erik
182187
Av: Wingate, Lisa
211072
Av: Hunter, Cara
216113
Av: Ekblad, Anna-Maria
165092
Av: Strömberg, Mikael

Om författaren

Loading...

Mer om titeln

Loading...