De sju morden på Evelyn Hardcastle [Elektronisk resurs] / Stuart Turton ; översättning av Ragnar Strömberg.

Språk

Sökresultat

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
216915
De sju morden på Evelyn Hardcastle [Elektronisk resurs] / Stuart Turton ; översättning av Ragnar Strömberg.
De sju morden på Evelyn Hardcastle [Elektronisk resurs] / Stuart Turton ; översättning av Ragnar Strömberg.
Av: Turton, Stuart
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Genre: Thrillers. Romaner.
Förlag: ModernistaElib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Originaltitel: The seven deaths of Evelyn Hardcastle
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
En av de senaste årens finurligaste och mest hyllade kriminalromaner! Wow! Vilken fantastisk läsupplevelse. Vad ska jag läsa nu? Inget lär komma i närheten av De sju morden på Evelyn Hardcastle. Samuel Karlsson, Deckarlogg.se Spännande och fascinerande. Helt klart en av mina favoriter i år! Vargnatts Bokhylla Helt bländande. Guardian På det ensligt belägna lantgodset Blackheath har tiden hakat upp sig. Gång på gång upprepas här en och samma dag - dagen då släkten Hardcastle med vänner samlas till maskeradbal och då någon mördar dottern Evelyn, nyss hemkommen efter nitton år i Frankrike. Kväll efter kväll går hon samma öde till mötes och varje gång kommer Aiden Bishop för sent för att rädda henne. Det enda sättet att bryta cirkeln är att besvara den gäckande frågan: Vem mördade Evelyn Hardcastle? Problemet är att varje gång dagen börjar om på nytt vaknar Aiden upp i en ny kropp, som någon av dem som var på plats under mordkvällen. Han har bara ytterst vaga begrepp om vem han själv är men en sak blir snart mycket tydlig: någon är fast besluten att hålla honom kvar på Blackheath för evigt. STUART TURTON är en brittisk författare och journalist som bor med sin hustru i West London. De sju morden på Evelyn Hardcastle [ The 7 Deaths of Evelyn Hardcastle ] är hans första, bästsäljande roman. Agatha Christie möter Groundhog Day. Ett mästerverk. Liknar ingenting annat jag läst. A.J. Finn, författare till Kvinnan i fönstret/Innehållsbeskrivning från Elib.
På det ensligt belägna lantgodset Blackheath har tiden hakat upp sig. Gång på gång upprepas här en och samma dag dagen då släkten Hardcastle samlas till maskeradbal och då någon mördar dottern Evelyn. Kväll efter kväll går hon samma öde till mötes och varje gång kommer Aiden för sent för att rädda henne. Problemet är att varje gång dagen börjar om på nytt vaknar Aiden upp i en ny kropp, som någon av dem som var på plats under mordkvällen./Btj.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

160606
Av: Öhrlund, Dag
205404
Av: Liljeberg, Owe
206900
Av: Hasburgh, Patrick
185095
Av: Bertoft, Jan
187528
Av: Oresvärd, Kamilla
134115
Av: Dahlin, Doris
203751
Av: Bornemark, Kjell-Olof
203085
Av: Fenvik, Edvard
208032
Av: Hausmann, Romy
210898
Av: Dömstedt, Tomas
164276
Av: Ullbro, Tinka
167890
Av: Falkman, Martin
161154
Av: Davidson, Pia F
172457
Av: Edvinsson, Anki
191968
Av: Smirnoff, Karin
191165
Av: Liljeberg, Owe
134603
Av: Jallai, Anders
198730
Av: Skördeman, Gustaf
210735
Av: Grønlund, Peter
161722
Av: Edsenius, Sigrid

Om författaren

Loading...

Mer om titeln

Loading...