Artikeldetalj

Språk

Höstlov med Nelly Rapp-tema på Vellinge bibliotek

Måndag - fredag 1-5 november 2021
Kom gärna utklädd!

Program:

Pyssel för monsteragenter
Måndag 1 – fredag 5 november

Roligt rysligt pyssel för alla monsteragenter (och andra pysselsugna)! 6–14 år.

Skattjakt: Bli en monsteragent
Måndag 1 – fredag 5 november

Lös uppdrag och kluriga frågor om monster och oknytt i vår digitala skattjakt runtom i Vellinge. När du klarat uppdragen är du en fullfjädrad monsteragent och kan hämta din monsteragent-pin på Vellinge bibliotek! Information om hur du kommer igång kommer att finnas på biblioteket samt här på hemsidan. 6–14 år.

Ps: Ta gärna hjälp av monsteragenten Nelly Rapp - du hittar hennes ”Handbok för monsteragenter” och böckerna om hennes äventyr på biblioteket. 

Högläsning: Nelly Rapp

Måndag 1 november klockan 10.30-11.30 

Kom och lyssna på ett NellyRapp-äventyr i sagorummet. Vi bjuder på mysryslig högläsning och fika. Från 7år.

Filmvisning: Nelly Rapp - monsteragent
Tisdag 2 november klockan 13.00-14.30

Vi visar filmen “Nelly Rapp – monsteragent”. Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent! Filmen är lite läskig och åldersgränsen är därför 11 år. Filmen får ses av barn från 7 år i sällskap med vuxen. Föranmälan på 040-42 50 60 eller biblioteketve@vellinge.se

Ps: Glöm inte popcornen!

Skapa och kliv in i en monstervärld med VR 
Onsdag 3 november klockan 13.00-15.00. 

Under höstlovet kan du vara med och skapa en Nelly Rapp-värld full av monster, spöken och annat oknytt. Idag kan du med hjälp av VR-glasögon kliva in i världen som en liten pyssling – om du vågar… Skapandet pågår hela höstlovet, ytterligare tillfälle för VR-upplevelse ges 9 november. Drop-in. 6-14 år.