Artikeldetalj

Språk

Skanörs biblioteks boktipspodd

Få lästips i Skanörs biblioteks boktipspodd! Du kan lyssna bland annat via SpotifyGoogle Podcasts eller här på hemsidan. 

Avsnitt 5: Feelgood

Här tipsar Anna, Jenny och feelgood-bibliotekarien Rebecca om sommarläsning som man blir glad av! Vi pratar om Finns det en finns det flera av Mhairi McFarlane, Ragga som du shoppar av Lin Jansson, Hjärta av jazz av Sara Lövestam, Juliette: kvinnan som läste på metron av Christine Féret-Fleury och I trädgården hörs andra ekon av Göran Greider.

Avsnitt 4: Mörk framtid
Anna och Jenny pratar om Przewalkis häst av Maja Lunde och Mörkermanifestet av biologen och fladdermusforskaren Johan Eklöf.

 Avsnitt 3: Människan och naturen
Edvin och Jenny pratar om Väggen av Marlen Haushofer (som kom ut 1963 och inte 1968 som vi säger i avsnittet!) och Jordlöparens bok av Thomas Tidholm. 

Avsnitt 2: Kusligt
Vi pratar om Vänligheten av John Ajvide Lindqvist, Ghost ships: Östersjöns okända historia av Carl Douglas och Jonas Dahm, Aldrig ensam av Lina Arvidsson och Evig natt av Michelle Paver.

 Avsnitt 1: 1800-talsresor
Bibliotekarierna på Skanörs bibliotek pratar om En vinter på Mallorca av George Sand och Roy Jacobsens Mannen som älskade Sibirien.